12.1.2016

23+2

Heido, aattelin kirjottaa nyt Örkin kuulumisista oman postauksen, että miten menee :)

Vedellään tosiaan viikkoa 23 nyt, tuntuu että aika menee vauhdilla, sitten taas välillä tulee olo eikö aika voisi mennä yhtään nopeampaa eteenpäin. 


Maha ei ole mulla vielä kamalan iso. Talvitakin alta ja työvaatteiden alta, sitä ei edes välttämättä huomaa. Ihan hyvä näin, sillä selkäongelmia mulla ei ole vielä ollut. Niitä pelkäsin tosi paljon tulevaksi, koska olen jo ennen raskautta kärsinyt niistä.


Nyt viime viikolta asti minulla on tullut oksentelua, se ei ole päivittäistä, mutta välillä tulee hirveän kuvottava olo ja pakko oksentaa. Sairaslomallakin joutunut välillä olemaan pahan olon takia. 

Jostakin luin, että kun rupeaa oksentamaan tässä vaiheessa, se olisi sitä, että kohtu painaa kasvaessaan. vatsalaukkua. Josta johtuu.

Pääkipu on myös pahaa ollut, migreeniä se oli pitkään nyt pari viikkoa ollut jyskyttävää kipua, tulee sellaisia "kohtauksia" että pää räjähtää. Sitten menee ohi. Ja kohta uudestaan, tämä tapahtuu monta kertaa päivässä.

Vasen lonkka oireilee, liekkö issiasta, meneevät kuulemma niin lähellä toisiaan ne hermot, että ei tiedä mistä johtuu. Sängysä ei pysty kääntymään ilman että herää, kun kivistää. :)

Otin yhteyttä neuvolaan minun oireista, sain huomiselle neuvola-ajan ja kohta lähden laboratorioon pistettäväksi, eli verikokeisiin. Haluaavat sulkea pois kaiken , mitä voi olla. Hyvä niin, saisipahan itsekkin mielenrauhan ja voi keskittyä onnelliseen odotukseen.

Kaikin puolin olo on kyllä hyvä, töissä jaksaa käydä ja en tunne oloani norsuksi (vielä)

Katsotaan mitä verikokeista selviää, ja sitten katsotaan eteenpäin! :)



Adios!

Ps. yritin laittaa teille tähän videon maha-asukin potkuista, mutta en osannut :( 



2 kommenttia:

jattta kirjoitti...

Vooi! on niin mukava lukea täältä kuulumisia kun ei tule kysyttyä mamman vointia muuten :) Kerro sitten mitä verikokeet kertoi!

epeli^ kirjoitti...

Hihii :) eilen oli neuvola, nyt pitää verenpainetta seurailla ettei lähde nousemaan. ja särkylääkettä pääkipuun. kuukauden päästä uudet verikokeet, kun punasolut oli koholla .

Älähän kokonaan unhda mullekki kirjottamista ettet kaikkea lue täältä ;)