27.12.2015

Alet alkoi!

Viimenen vapaapäivä pidemmästä lomasta lähti käyntiin. Piti olla skarppina aikasin hereillä, jotta kerkeää alemyynteihin. 

Ei sillä, ei kyllä tullut paljon viime yönä nukutuksikaan sillä Jarkolla hirveä kuume ollut jo pari päivää. Lämpö huitelee 39:ssa asti. Onko teillä ollut flunssaa liikkeellä nytten?

Lähdettiin Lotan kanssa kaupunkiin palloilemaan. Palautin joululahjaksi saaman bluetooth kaiuttimen, tultiin siihen tulokseen iskän kanssa että ei mulla ole sille käyttöä. 

Ihmeellistä, palautin sen Anttilaan, niin ne antoi suoraan rahat käteen. Eli sain käyttää rahat mihin halusin, vaikka ajattelin että ne pitää käyttää anttilaan. 



Lähdettiin siis metsästämään mulle uutta mattoa olohuoneeseen, sillä nykyinen vallilan matto on niin ohut, että se on täynnä koloja kun pojat kävelee siinä pitkillä kynsillään ja kun sitä imuroi niin aina tulee uusia koloja lisää. 


Käytiin läpi sotkat, jyskit ja askot. Mutta ei , mikään ei ollut niin hyvä kuin mihin olin ensi silmäyksellä jo ihastunut Prismassa. En vain heti ottanut mukaan, sillä halusin käydä kattomassa myös muita. Mutta tämä matto on se sydämeni valittu:




Vallilan kelohonka matto!! Mietin tätä jonkun aikaa, sillä materiaali on vähän sellaista mihin tarttuu koiran karvat, mutta kun Sotkan myyjä sanoi, että tämä pinkki versio on vissiinkin kokonaan poistumassa markkinoilta, niin rynnättiin Prismaan hakemaan se mulle. 

Vähän aikaa meni, että silmä tottui, muttta nyt tykkään kyllä todella paljon. Tuo vähän eloa tänne olohuoneeseen, sisustuksessa on muutenkin violetin ja pinkin sävyisiä härpäkkeitä. 


Pojatkin tykkäsi uudesta sisustuselementistä. Ja maastoutuvat maton sekaan.

Illalla mentiin Maijun luokse, sillä se tuli Kuhmosta tänään, oli jo ikävä poikia ja okei ehkä vähän Maijuakin :) Katseltiin mitä pojat oli saanut pukilta lahjaksi ja syötiin mureaa joulukinkkua. 

Kinkku ei riittänytkään ja piti lähteä hakemaan pizzaa/roskaruokaa, josta ilta päättyikin skins iltaan meidän luokse 



Nämäkin kullannuppuset halusivat välttämättä oman kuvansa blogiin, niin siinä on :)


Rontti tykkää paljon hellyydestä, niinkuin kuvasta näkyy. 

Nyt vietän vielä pari tuntia vapaa-aikaa, ennen nukkumaan rupeamista. Saatan hiljentyä vähäksi aikaa, sillä alkaa aivan järkyttävä työputki ja oon jo nyt väsynyt. Tervetuloa arkeen taas! :)



Adios!





Ei kommentteja: