17.12.2015

Migreeniä ja silmälaseja


Vapaa päivän viettoa taas kerran.. Se ei alkanut kylläkään mukavasti,sillä migreeni oli vaivana jo aamusta asti. Se on diagnosoitu mulla parivuotta sitten, nyt raskauden aikana migreenioireet ja kohtaukset ovat tiheämpiä ja kolminkertaisia ainakin. Mukava viettää ykkösvapaat näin!

Onneks on sentään maailman parhaat unikaverit
Rontti


Romeo

Ja maailman paras sarja täydelliset naiset!




Menin Maijun kanssa kaupunkiin, kierreltiin kirpparit, Prismat, Jyskit . Sain ostettua jopa loput joululahjat,  en vaan voi julkistaa niitä sillä en tiedä kuka lukee mun blogia :(

Ostin myös pariin juttuun askartelutarvikkeet, niistäkin kuuluu myöhemmin!  

Jarkko osti tänään meille sisustusjutun! Josta tykkään tosi paljon!! 



Viimeinkin olohuoneeseen kello! Seiniä täällä ei saa porailla tai ripustella niin pöytäkello on hyvä. Käy hyvin meidän kämpän teemaan sillä täältä löytyy paljon tekstijuttuja. Lidlissä maksoi vaan 9,99!




Ostin parit uudet urheiluliivit, jotka on L kokosia, M kokoset puristaa niin pajon ettei henkeä saa. Sitten ostin uuden kirjan, nykyään oon  niin huono kirjastossa kävijä, sillä ärsyttää stressata kirjojen palautus aikojen kanssa. Tämän kirjan juoni on :




Kari Hotakainen Huolimattomat 

Romaani seksin ja alakulon piirittämistä ihmisistä ja niistä kamalista ja kauniista asioista, joita yksinäisyys teettää. 

Leila Korhosen yhden naisen yritys Punavuoressa tarjoaa asiakkailleen hoitoa, joka sulattaa kovankin miehen. Kanta-asiakkaisiin kuulunut värittömän haalea mies vaati vielä jotain kaupan päälle ja erehtyi. Kaikkea ei rahalla irtoa. 

”Laskutan yksinäisyydestä, lievitän sitä maksua vastaan” 

Rikoskomisario Antero Mokka on nähnyt työssään paljon, mutta naisen kosketusta hän ei ole pitkään aikaan tuntenut. Nyt Mokka saa kuulusteltavakseen naisen, joka vaikenee kaikesta tapahtuneesta. Kuulustelujen aikana naisen ja miehen välille syntyy kuitenkin yhteys, jota laissa ei tunneta. 

”Rajattomat murensivat maan, jonka estoiset olivat rakentaneet” 

Kun raja on ylitetty, keskustelu uhkaa ajautua lähemmäksi todellisia asioita. Se voi viedä molemmilta työn, mutta antaa tilalle enemmän. Kamera on nyt viety sinne, mitä ei voi kuvata ja joka kuitenkin näkyy.





Saa nähdä millainen kirja on, en yleensä tykkää miesten kirjottamista kirjoista. Ennakkokäsitykset pois ja illalla kirjan kimppuun.

Käytiin myös  silmälasiliikkeessä Maijun kanssa ja lasithan sieltä mulle tulla napsahti. Siitäkös tämä ainainen pääkipu johtuikin. 





Jospa nyt ei kumminkaan! Vasta kävin näöntarkastuksessa ja näkö oli hyvä. Nämä lasit tuli tänään wishiltä ja näistä on iloa muillekkin! Ilman vahvuuksia on hyvä leikkiä ja pelleillä.



Pitihän teitä vähän huijailla ! :) 



ADIOS!





Ei kommentteja: