21.12.2015

Vilkas vintiö

Tänään oli kauan odotettu päivä . Jota odotti innolla ja samalla niin peloissaan, ettei saanut aamulla edes nukutuksi. 

Nimittäin rakenneultra!!

Ultraaja vaikutti heti aluksi jo hirveä hätäiseltä ja  kiireiseltä, ei esitellyt itseään, mutta kysyi sentään että miten raskaus mennyt. Minä rupean selittämään migreenistä ja plää plää , niin juu. Heilautti kättä ja sanoi että ruvetaan kattelemaan.

Mukava ois myös jos ultraaja käyttäisi ääntä eikä mumise jotain  omiaan. Mitat ja kaikki olivat ok. Sitten yhtäkkiä pitikin ultrata alapään kautta , sikiö liian alhaalla tai epätavallisen alhaalla. Kysyin mitä se tarkottaa "ei mitään et joudu mihinkään erikoistutkimuksiin" 

Kumminkin kun luin netistä kotona, niin voi tarkoittaa aikaista vuodelepoa, ja ylimääräsiä kipuja. Myös kun synnytys käynnistyy voi tulla aika vauhdilla kun on jo valmiiksi alhaalla. Varsinkin ensimmäiselle synnyttäjälle, kaikki täytyisi kertoa tarkasti ilman mitään ylimäärästä panikointia ja lietsontaa.

Vintiö oli kumminkin todella vilkas ja energinen tapaus. Nyrkkiä heilutteli ja peukkua näytti. Ei kumminkaan pysynyt paikoillaan, että olisi saanut otettua edes kunnon kasvokuvat. Joka ultrassa örkki ollut samanlainen vintiö että ei meinaa millään pysyä paikallaan. Neuvolakorttiinkin tuli maininta virkeydestä :) 

Vilkkauden vuoksi, myös sukupuoli jäi todella todella todella epäselväksi, josta kätilö teki vain villin veikkauksen. Siispä toukokuussa selviää vasta se :) 
Pää sivusta. Voi ei! Miksi musta näyttää että sillä on isänsä isot tötteröhuulet :D

Örkin jalkapohjat ja varpaat nätisti vieräkkäin napottaa




ADIOS!



2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

♡♡-lotta

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei jospa kaikki menis hyvin! Tosi huonoa toimintaa lääkäriltä ��