30.12.2015

Saksien napsetta ja rakettien pauketta

Olin aamun töissä, pääsin puolkolmelta.. Olin aika rättipoikkiväsynyt, mutta kävin kuitenkin kiertämässä kirpparit.  Niitä on kolme kajaanissa + entrinki. Entringissä käyn harvemmin. Kirpputorit on vähän laatua mitä on. 

Löysin mä nytten normaalin punaisen paidan, sitten helmikorun, jota aattelin yrittää pitää vyönä aukinaisen villatakin kanssa, en vielä vaan jaksanut kokeilla. Sitten löytyi tämä harmaa neuletakki, L koko ja puristaa jo mahan kohdalta.


Hain Lotan töistä, käytiin ostamassa Wiljamille synttärilahja ja ostin vielä alesta joulukinkun! Aattelin kyllä jos se ois juhannuskinkku, mutta saa nähä millon rupeaa mieli tekemään kun tietää että se tuolla pakkasessa odottaa syöjäänsä.

Mentiin Maijulle ja ruvettiin leikkaamaan parturia, tai no Lotta leikki suurimmaksi osaksi. Aloitettiin Kaapon hiuksista, sillä Kaapo näytti pikku tytön pallerolta.


Takatukka oli kasvanut hieman pitkäksi

Ja näin komea oli lopputulos!


Ei tunnista edes samaksi pojaksi! Ikää tuli lisää ainakin kaks vuotta, ja nyt hurmaa tytön kuin tytön pikku kovis asenteella.

Välillä käytiin kattomassa puuilolla ilotulitusraketteja, sillä siellä oli näytös, Huomenna en pääse kattomaan kaupungin raketteja nimittäin oon töissä. Raketit oli ihan hienoja, aina kumminkin odottaa loppuhuipennusta, jota ei tulekkaan. 


Seuraavana parturivuorossa oli velipoika Wiljami. Wiljamin hiusmalli oli jo irokeesi tyylinen , niin ei tarvinnut kuin siistiä vaan. 


Maijukin pääsi parturin penkkiin, sivusiiliä ja vinoa otsatukkaa tuli, en vain jaksanut kuvailla aloin olla niin nuutunut jo. Mutta hienot tuli, tosi kivat! Varsinkin kun se jäi kotiinsa levittelemään hiuksiin violettia hiusväriä. 

No..

No.. 

Sitten minä. 

Tämä oli alku .


Ja lopputuloksesta ei puhuta todellakaan. Kun yrityksenä oli vinot otsahiukset. :D



Adios!


Ei kommentteja: