13.12.2015

Hyvä ruoka parempi mieli

Vapaa viikonloppu, ja löhösunnuntai. Tällä hetkellä en tiedä mitään sen parempaa kuin nukkuminen. Jote tänäänkin veny yöunet puolille päivin asti. Päivän värittelin ja tein mosaiikki tehtäviä ajan kuluks kun oottelin että iskä soittelee niin lähdetään syömään kontiomäen shellille.

Harrastatteko te näitä aikuisten värityskirjoja?
Entä mosaiikki tehtäviä?

Ajeltiin kontiomäen shellille syömään, se on noin20 km päässä oleva isompi huoltoasema. Siellä oli jouluruokailu,  joka makso yli 19 euroa, jäi jouluruuat syömättä :D Iskä ja Jarkko otti miehisesti isot burger ateriat ja mä testasin pizzabuffettia, joka tullut vissiin uutena juttuna tuonne.

No, voin sanoa että oli kyllä viimeinen kerta kun minäkin sieltä buffetin otan, se pohja pizzassa oli niinkuin jotain kaupan pakastepohjia. Kovaa ja kuivaa. Kolmea pizzavaihtoehtoa :

Kinkku ananas (ihan ok)
Ananas paprika (ei paprikaa pizzaan!)
Ja savulohipizza (en ole ikinä kuulutkaan että lohta pizzaan)


Savulohi pizza oli ihan jees , niin kauan kun ruoto jäi pyörimään suuhun. Tällaselle ruotokammoselle se oli aivan hirveää ja pizza jäi syömättä.

Limppariakaan ei saanut kuin yhden 0,4l vaan! Buffetissahan pitää saada juua ja syödä niin paljonkuin haluaa. Näin mä oon luullut.


No joo, valivalivali :D 





Tytöt eli Lotta ja Maiju tuli meille illalla,  meillä on perinne että katotaan yhdessä jotain sarjaa, vasta katottiin kaikki sawit, niin nyt alotettiin vähän kevyempää sarjaa. Eli SKINS. Sai kyllä nauraa!

Leffaherkkua



Maha kiittää ja pömpöttää vaikka ruuasta valitinkin.. On sitä tullut syötyä :) Jos vielä pari jaksoo täydellisiä naisia ja huomenna alotan taas työputken! 




Adios!




Ei kommentteja: